За Нас

Renox Group – Фирма која работи на големо и мало, и истата има голем асортиман на роба од различни категории како следните

Електричен алат от програмата на XCORT

Рачен алата од програмата на FINDER

Електрика од програмата на STORCH

Работиме исклучиво со квалитетна роба. Може да не контакирате на следните броеви

Директор Бенјамин Селами +389 76 285 888

Главен Менаџер Валон Алиу +389 75 339 339

Организатор на пратки и транспорт Африм Бислими +389 77 667 663

Контакт во локација +389 77 655 644

Стоиме позади нашата услуга веродостојно.

Ве очекуваме.

Gallery

Kontakt